Pikavippivertailu 2016 - löydä halvimmat pikavipit

Etsitkö edullista lyhytaikaista lainaa? Tämän sivuston avulla löydät vuoden 2016 halvimmat pikavipit ja kulutusluotot helposti.

Valitse vasemmalta haluamasi lainan suuruus ja ikäsi. Jos olet yli 22-vuotias, valitse 22 vuotta. Tämän jälkeen saat tiedot hakuasi vastaavista pikalainoista.

Pikavippejä ja kulutusluottoja myöntävät yritykset ovat viime vuosina tuoneet markkinoille koko ajan uudenlaisia lainatuotteita, joiden hinnoittelu on monimutkaista. Se tekee pikavippien hintavertailusta hankalaa. Periaatteessa eri luottojen vertailu on yksinkertaista: todellinen vuosikorko on ainoa asia, johon lainan ottajan kannattaa kiinnittää huomiota.

Käytännössä useimmat pikavipin ottajat pitävät todellista vuosikorkoa vähämerkityksisenä tekijänä. Sen sijaan pikavipin euromääräiset kustannukset kiinostavat heitä korkoprosenttia enemmän. Siksi tämä pikavippivertailu esittää lainat nimenomaan kustannusten mukaan järjestettynä, eikä todellisen vuosikoron mukaisesti.

Miksi pikavippivertailu kannattaa?

Kun tarvitset rahaa nopeasti tilille, teet helposti harkitsemattomia ratkaisuja. Tämän vertailusivuston tarkoitus on auttaa sinua tekemään parempia valintoja. Silloin oma taloutesi pysyy aikaisempaa paremmin tasapainossa - eikä sinun toivottavasti tarvitse ottaa aivan pian uutta pikavippiä.